Please reload

SENASTE INLÄGGEN!

Världspremiär för Frozen Feast!

February 27, 2017

1/6
Please reload

BLOGG POSTS SOM VI TROR NI KAN GILLA!

”VÅRA HUNDAR ÄTER BÄTTRE MAT ÄN VI” - HUGO & CELINE LANSERAR PREMIUM HUNDMAT

April 20, 2017

Efter förra sommarens succé med Hugo & Celine hundglass lanseras nu en ny produkt ”Frozen Feast”, ett svenskt färskfoder för hund med KRAV-kött och närodlade grönsaker. Festmåltiden håller en unikt hög kvalitét och kan beställas direkt hem med frysleverans.    

 

Receptet för Frozen Feast är framtaget med hjälp av oberoende forskare vid Helsingfors Universitets Veterinärmedicinska fakultet. Docent Anna Hielm-Björkman som leder teamet är känd som en av världens främsta inom näringslära för hundar och har över tjugo års erfarenhet i att forska runt just färskfoder för hundar.

 

  • Vi anser att vi faktiskt tagit fram världens bästa hundmat, säger Sonja Catani VD på Hugo & Celine AB. Våra hundar äter bättre mat än vi! Produktutvecklingen har tagit lång tid eftersom det varit så viktigt för oss att hitta bästa leverantörerna, bygga vår egen anpassade produktionsfacilitet och ha kunniga medarbetare som dessutom kryddar varje sats med mycket glädje och humor. Nu kan vi erbjuda fryst hemkörning av hundglass och hundmat till över 90% av svenska hushåll.  

 

Frozen Feast finns i sortimentet hos både MatHem och Hemglass, de två aktörerna i Sverige som kan leverera frysta varor direkt hem till dörren.

 

  •  Vi på MatHem är otroligt glada att få sälja Hugo & Celines fina kvalitetsprodukter. Vår hund, Pippi som snart är 15 år fullkomligt slukar i sig allt från glass, snacks till Frozen Feast. Det bästa är att hon blir en piggelin, säger Karolin Kull grundare och marknadsdirektör på MatHem.

 

På Hugo & Celine tror man på ett snabbt paradigmskifte gällande hundprodukter. Konsumenter är väldigt medvetna om vad de vill ge sina hundar och de vill ha 100% transparens från producenten i alla led. Dessutom ökar intresset för att handla direkt i smartphone eller på webben och få produkterna hemkörda.

 

För mera information och pressbilder kontakta:

Sonja Catani, på mail: sonja@hugoandceline.com eller telefon: 0767868866

Please reload

FÖLJ OSS!
Please reload

SÖK PÅ TAGS