Please reload

SENASTE INLÄGGEN!

Världspremiär för Frozen Feast!

February 27, 2017

1/6
Please reload

BLOGG POSTS SOM VI TROR NI KAN GILLA!

Torstens review om Frozen Feast

April 5, 2017

Jack Russeln Torsten från Stockholm har skrivit en review om vår mat 🙏🏽

 

 

Jag tycker om mat, all mat... men ibland blir det ändå lite tråkigt med det samma torrfoder och så har jag inte alltid lust att äta. Men nu har mina människor kommit hem med en ny sorts mat åt mig och det är väldigt gott! Jag brukar att äta det i ett nafs! De säger att det heter Frozen Feast och att det är rått kött och grönsaker. Kokt broccoli för att jag inte ska få så mycket gaser i magen vilket man får av kål som äts rå.

 

Varje gång de öppnar kylskåpet, så försöker jag lyssna efter om det är "min" burk som öppnas, för är det den, så vet jag att jag får Frozen feast.


Mina människor tycker att det är väldigt bra med Frozen feast och de säger att det är bra att det inte kommer ut så mycket där bak....


Ibland, fast jag tycker att det tar allt för lång tid, så får jag den tomma kartongen att leka med, först ska jag dock bara kolla att de inte har glömt någon mat i den.

 

Ibland så sitter jag och drömmer mig bort till en strand i Danmark. Det jag har hört är att Hugo & Celine ska börja sälja sina produkter i Danmark, det tycker jag är toppen! Då kan jag nämligen få min favomat, även om jag är på semester!

 

H, Torsten

 

 

OBS! Torsten får inte betalt av Hugo & Celine för att skriva om Frozen Feast. Dock har han fått ett paket gratis som tack.... men det var förstås efter att han redan hunnit äta maten han skrev om.

 

 

Please reload

FÖLJ OSS!