Please reload

SENASTE INLÄGGEN!

Världspremiär för Frozen Feast!

February 27, 2017

1/6
Please reload

BLOGG POSTS SOM VI TROR NI KAN GILLA!

HUGO & CELINE LANSERAR HOSTMEDICIN FÖR SKÄLLANDE HUNDAR!

April 1, 2017

 

Pressmeddelande 2017-04-01

 

HUGO & CELINE LANSERAR HOSTMEDICIN FÖR SKÄLLANDE HUNDAR!

 

I samarbete med Apteket lanserar nu hundglassföretaget Hugo & Celine hostmedicin för hundar.

 

Hostmedicinen Cough n’ Bark är speciellt framtagen för vaktande hundar som måste skälla mycket i sitt arbete, men även för hundar som skäller i tex hemmet, i mötet med andra hundar eller då de kräver mat före middagstid. Receptet är hemligt, men innehåller inga spår av nötter eller avokado.

 

"Vi tycker det är enormt kul att Apteket tagit in Hugo & Celine Cough n’ Bark i sitt sortiment och vi ser fram emot många klingande klara skälltoner runt om i Sverige framöver", säger Sonja Catani VD på Hugo & Celine.

 

Hugo & Celine AB är mest känt för förra sommarens succéprodukt hundglass. Under året har utbudet naturliga svenska hundprodukter breddats med bl.a hundmaten Frozen Feast och Barking Burgers, men även med hundsnacks så som Crispy Chips och Crunchy Cookies. Att nu ta fram en hostmedicin är helt i linje med bolagets vision om att vara hundens bästa vän – även då det kommer till hundens rättighet att skälla mycket och högt.

 

Cough n’ Bark hostmedicin för hundar kommer finnas på samtliga Aptek i hela Sverige från och med idag april lördagen den första.

 

För mera information och pressbilder kontakta:

Sonja Catani, på mail: sonja@hugoandceline.com eller telefon: 0767868866

 

PS.... publicerat första april 

Please reload

FÖLJ OSS!
Please reload

SÖK PÅ TAGS