Please reload

SENASTE INLÄGGEN!

Världspremiär för Frozen Feast!

February 27, 2017

1/6
Please reload

BLOGG POSTS SOM VI TROR NI KAN GILLA!

Världspremiär för Frozen Feast!

February 27, 2017

Tjoho!!!! Världspremiär på vårt dunderunderbara färskfoder Frozen Feast. Boka upp dit paket direkt på Hemglass hemsida (länk) och missa inte att de har gratis hemkörning om man handlar för över 300 kronor!

 

 

100% NATURLIGT SVENSKT FÄRSKFODER

Hugo och Celine har, tillsammans med ledande experter som har 20 års erfarenhet från oberoende vetenskapliga studier, tagit fram sitt eget dunderunderbara färskfoder för de mest kräsna hundarna som har medvetna och krävande tvåbentingar.

 

Vad innehåller Frozen Feast?
Hundmaten innehåller 90% NÖT (från glada svenska KRAV-kossor som dansat till klassisk musik), resterande 10% är närodlade morötter, förvälld broccoli, ägg samt naturliga tillsatser så som kalcium, vitaminer och omega 3, 6 & 9. Bara de bästa ingredienserna har valts ut. 
Våra hundar äter bättre mat än vi tvåbentingar! 

 

Hur tillverkas Frozen Feast?
Vi tillverkar all vår mat själva i vår moderna, nybyggda fabrik i Karlshamn. Maten tillverkas och fryses alltid in samma dag för att ge hunden en så färsk produkt som bara möjligt. Vi kryddar allting med glädje och humor - det är enormt viktigt för oss att trivas på jobbet och älska våra produkter. Vi lägger även ned väldigt mycket tid på kvalitétskontroller och produktutveckling.

 

Vilka fördelar har Frozen Feast?
Färskfoder är ett populärt sätt att utfodra hundar på. De fördelarna vi ser är förstås att pälsklingen får i sig bästa möjliga näring på ett smakrikt sätt. Att tillgodose hundens naturliga behov ger också en mängd fördelar som vi tydligt sett bland vår hundkompisar som testat Frozen Feast. Vi snackar om blankare päls, finare tänder, färre ledskador, bättre matsmältning och ett gladare humör. 
Happy Dog - Happy Human!

 

Hur serveras Frozen Feast?
Tina upp i kylskåp (ca 6 timmar) eller rumstemperatur (ca 2 timmar) och servera som den är. Vi garanterar hunden en festmåltid! Skulle din hund av någon anledning inte vara störtförtjust i maten så lovar vi att kompensera er!

 

 

Hugos och Celines dunderunderbara raw food


QUICK FACTS

• Frozen Feast kommer i praktisk 14-pack (tvåveckors helfoder ranson för liten hund)
• Paketet särskilt utformat för att passa in i liten frys
• Öppnas på sidan, i brickan ligger 14 stycken 100 grams festmåltider
• Förvaras fryst, serveras upptinat
• Svenska naturliga råvaror
• Vom och kött från KRAV-kor
• Närodlade grönsaker
• Inga läskiga tillsatsämnen, endast anpassade vitaminer, kalcium och mineraler
• Inga inälvor
• Fast och fin i konsistensen
• Utvecklat av ledande oberoende universitetsforskare

 

Vill du veta mera? Gå in på www.hugoandceline.com eller maila oss på info@hugoandceline.com
Bilder på hundar får extra mycket ❤️ om du taggar #hugoandceline#frozenfeast

Please reload

FÖLJ OSS!
Please reload

SÖK PÅ TAGS