Please reload

SENASTE INLÄGGEN!

Världspremiär för Frozen Feast!

February 27, 2017

1/6
Please reload

BLOGG POSTS SOM VI TROR NI KAN GILLA!

Ge en present som gynnar din bästa vän - stöd forskning för friskare hundar!

January 17, 2017

 

 

 

What would dogs cook?

Ge en present som gynnar din bästa vän - stöd forskning för friskare hundar! 

För varje 25 $ ni ger så ger vi 5$.

 

Det finns så många fina välgörenhetsprojekt att ge till. Vi gillar Hundstallet och Läkare utan gränser. Sonja som grundat Hugo & Celine AB reser ner till Sri Lanka och stöttar ett barnhem varje år, så även i år. Vi har våra randiga och rutiga orsaker till varför och vad vi stödjer och alla mottagare är lika värda. 

 

Vi vill dock lyfta fram ett projekt som vi stöttar extra mycket! DOGRISK. Det största och enskilt mest djuplodande forskningsprojektet inom kost för hundar. Docent Anna Hielm-Björkman med 25 års erfarenhet och en enorm kunskapsbank, plus förstås en databas om 11.000 hundar är tillsammans med sitt forskningsteam initiativtagare till detta projekt på indiegogo (https://www.indiegogo.com/projects/what-would-dogs-cook-meat-fat-bone-dry-raw-dog-health#/). Anna är oberoende forskare på Helsingfors Universitets Veterinärmedicinska fakultet och hon är (let’s face it) - hands down - den mest hängivna och kunniga inom ämnet raw food for dogs! 

 

Vi skänkte precis före jul 1000 dollar$, vi skänkte idag ytterligare 1000 dollar$ och vi kommer fortsätta skänka i olika omgångar framöver. Anna Hjelm-Björkman är vår tids stora hundhjälte. Titta i givaristan (https://www.indiegogo.com/projects/what-would-dogs-cook-meat-fat-bone-dry-raw-dog-health#/backers) så ser ni andra färskfoderproducenter som skänkt pengar. Vi är inte ensamma om att veta att hennes forskning är i världsklass. Samtliga färskfoderproducenter i Europa hänvisar till hennes forskning!

 

Vad gör vi på Hugo & Celine annorlunda? Ja vi tar inte bara russinen ur kakan och hänvisar till Annas forskning - utan vi baserar ALL vår kost på de vetenskapliga studierna hennes forskar-team kommit fram till! Där andra kanske “bara” refererar till henne och sen sparar in på råvaror, så gör vi tvärtom - vi är ALL IN! Vi är #TeamAnnaForHealthyDogs 

 

Om ni vill ge 25 dollar$ till er hunds framtid så blir vi jätteglada! Pinga oss under januari med er gåva och vi kommer matcha varje bud med minst 5 dollar$

 

Låt oss forska fram friska hundar genom rätt kost!

 

Puss och Kram hela dan!

 

Här finns kampanjen: 

https://www.indiegogo.com/projects/what-would-dogs-cook-meat-fat-bone-dry-raw-dog-health#/

 

OBS! Anna uppbär inget konsultarvode eller andra monetära förmåner från Hugo & Celine. Hon ger hela sin expertis till oss i ett enda syfte: att ge hundar världens bästa hundmat! 

 

PS. Bilden har egentligen inget med texten att göra. Den är lånad härifrån: http://www.dogs-lovers.com/2016/07/06/cooking-with-crusoe-slow-cooked-lamb-prunes/

 

Please reload

FÖLJ OSS!
Please reload

SÖK PÅ TAGS