Please reload

SENASTE INLÄGGEN!

Världspremiär för Frozen Feast!

February 27, 2017

1/6
Please reload

BLOGG POSTS SOM VI TROR NI KAN GILLA!

WOW!!! HUGO & CELINE I FINAL FÖR SVENSKA DESIGNPRISET

September 12, 2016

 

 

 

Svenska bolaget Hugo & Celine Ice Cream for Dogs har blivit nominerade till Svenska Designpriset i två kategorier; Grafisk Identitet och Förpackningar. Tävlingen avgörs 20 oktober på Moderna Museet i Stockholm.

 

-  Vi är absolut mållösa och överlyckliga över detta oväntade och glada besked, säger Sonja Catani Chief Executive Crazy Dog Lady på Hugo & Celine AB. Att lilla hundglassbolaget är med och tävlar med de stora etablerade svenska företagen, känns helt overkligt.

 

Hugo & Celine Ice Cream for Dogs tillverkar hundglass och hundsnacks och snart lanseras bolagets egen hundmat.  Den grafiska identiteten togs fram sommaren 2015 och har varit en stor del i succén med hundglass i Sverige. Hundägare har visat stor glädje över den enkla och humoristiska designen som särskiljer sig från gängse design inom husdjursmatsindustrin. Förpackningarna är påkostade i val av material och utformningen har hela tiden styrts av vad som passar för hundar och samtidigt är snyggt och kul för hundägaren att ha synligt i hemmet. 

 

-  Att jobba med Hugo & Celine är enormt kul, vi är banbrytande inom en ganska konservativ industri och att designen är en så stor del av bolagets identitet gör det extra roligt för mig som designer, säger Helene Stevenberg Chief Executive Doggilicious Designer på Hugo & Celine

 

Helene Stevenberg är grafisk formgivare och med sin man Jakob Wästberg driver hon reklambyrån 'N’OtherThings. Både Helene och Jakob är halvtidskonsulter och även delägare i Hugo & Celine AB.

 

Här kan ni rösta: http://www.designpriset.se/rostning.php

 

För mera information, pressinformation och bilder, vänligen kontakta:

Sonja Catani, Chief Executive Crazy Dog Lady
Hugo & Celine AB, Strandvägen 5B, 11451 Stockholm
sonja@hugoandceline.com tel: 0767-86 88 66
www.hugoandceline.com • www.facebook.com/hugoandceline • instagram & twitter: @hugoandceline
Pressbilder: http://www.hugoandceline.com/press • #icecreamfordogs • #hugoandceline


 

Info om Hugo & Celine AB

Hugo & Celine AB är ett svenskt Family & Friends-bolag specialiserat på hundglass, -snacks och mat av högsta kvalitét och med fokus på den stora trenden humanisering, som hundägare visar sina pälsklingar. Hugo & Celine AB ägs av i bolaget verksamma nyckelpersoner samt några privata investerare och har lånestöd av statliga Almi. Expansionen sker med nya produkter och till andra länder. Ledorden är: högsta kvalitét, svenska naturliga råvaror, humor, glädje och hunden (förlåt kunden) i fokus. Grundare är Sonja Catani och hennes bättre begagnade omplaceringshundar Hugo och Celine har gett namn till bolaget.

 

Please reload

FÖLJ OSS!