Please reload

SENASTE INLÄGGEN!

Världspremiär för Frozen Feast!

February 27, 2017

1/6
Please reload

BLOGG POSTS SOM VI TROR NI KAN GILLA!

Hundglass med ett tasstryck!

August 26, 2016

 

Med Wolt-appen kan nu hundar i Stockholm beställa Hugo & Celine hundglass och -snacks direkt i sina tvåbentingars smartphones. Det unika samarbetet startar på Alla Hundars Dag fredag 26 augusti och leveranser kan göras både hem, till kontoret eller till exempel direkt till hundparken under hela dagen. 

 

-                Vi är tämligen nyetablerade i Sverige, vårt mål är att nå kunder på ett personligt sätt och vad kan inte vara personligare än att leverera den populära Hugo & Celine-hundglassen direkt till pälsklingar, säger Emmy Häggkvist, marknadschef på Wolt Sverige

 

Stockholms fyrbentingar kan välja mellan hundglass i smakerna Lickin’ Liver, Slick Salmon eller Magic Moose – alla glassar gjorda med svenska råvaror, inget vitt socker och ingen laktos. Utöver detta han man även Wolta (eller Woffa) hem hundsnacks som Crunchy Cookies, Crispy Chips och Lollipups.

-                Vi tycker det är helt hunderbart att Wolt vill göra detta med oss. Båda företagen är pigga på att tänka i nya banor, våga göra annorlunda lösningar men ändå alltid ha kunden i fokus – i detta fall hunden, säger Sonja Catani, Chief Executive Crazy Dog Lady på Hugo & Celine

Instant delivery ger dig mera tid med hunden! Leverans i centrala Stockholm fredag 26 augusti mellan klockan 10 och 17. Specialerbjudande för alla nya Wolt-hundar.

 

 

För mera info kontakta:
Sonja Catani, Chief Executive Crazy Dog Lady på Hugo & Celine
sonja@hugoandceline.com • tel: 0767 86 88 66 • www.hugoandceline.com • Social Media: @hugoandceline

Emmy Häggkvist, marknadschef på Wolt Sverige
emmy@wolt.com • tel: 070 645 7782 • www.wolt.se • Social Media: @woltsverige
 

Länk till pressbilder: https://www.dropbox.com/s/m1zsuosssrjoyfy/PRESSBILDER_WOLT.zip?dl=0


Oficiella hashtags: #woltsverige #hugoandceline


Leveransområde: Södermalm, Långholmen, Reimersholme, Kungsholmen, Vasastan, Norrmalm, Östermalm, Ladugårdsgärdet, Norra Djurgårdsstan, Skeppsholmen och en liten snutt av Djurgården.

Please reload

FÖLJ OSS!