Please reload

SENASTE INLÄGGEN!

Världspremiär för Frozen Feast!

February 27, 2017

1/6
Please reload

BLOGG POSTS SOM VI TROR NI KAN GILLA!

Tusen Tack för ett fantastiskt år!

May 12, 2016

 

 

Hunderbara hundvänner och tvåbentingar! Nästa onsdag har det gått 1 år sedan jag bestämde mig för att testa den helgalna idén med hundglass. Ett år fyllt av enorm glädje, fantastiska möten, tusentals fina hundbilder och framförallt dialog med er fabulösa hundälskare.

 

Allt började med en galen idé och en liten rosa glassmakin anpassad för målgrupp dagisbarn. Idag har vi tre stora italienska glassmaskiner och fyrapersoner fabrikspersonal, men alltjämt görs all glass för hand, kryddad med mängder kärlek och glädje. Ett annat ord som är viktigt för oss är; humor! Att skratta och ha kul. Vi har verkligen kul med er, aldrig har jag kunnat i mina vildaste fantasier tro att man kunde ha ett så roligt jobb som att vara Chief Executive Crazy Dog Lady på Hugo & Celine. Ofta skrattar vi så vi gråter på jobbet!

 

Men ibland gråter vi av utmattning. Det har varit ett fruktansvärt tufft år också. Inte bara pga av alla jobbutmaningar, men även för att min bästa vän låg två månader på sjukhus före han dog och utöver det har vi haft flera döds- och sjukdomsfall i närfamilj, bland vänner och bekanta. I allt detta har jag jobbat dygnet runt (ofta från sjukhuset), mina underbara kollegor har slitit och kämpat, styrelsen i bolaget har jobbat gratis och gett oss mer än man någonsin kunde önska sig. Vi har stött på problem, löst problem och stött på nya problem. Vi har fått förpackningar med fel texter och vi har fått felaktiga produktleveranser, vi har lidit av förseningar, vi har stött på datahaveri och vi har snubblat in i de mest konstiga problemen inkluderande borttappade bilar och vi har råkat ut för så absurda situationer att det inte ens går att förklara.

 

Men allt har löst sig tack vare ert makalösa stöd – ni som följer och stöttar oss på Facebook och instagram! Jag har fått personliga vänner i er och jag gläds varje dag åt hur många fenomenala personer jag får förmånen att träffa och lära känna. Gemensamt för er alla är en kärlek till våra fyrfota vänner, men det som är mest utmärkande är den enorma generositen med fina ord, empatin mot medmänniskor och så förstås glädjen i att göra kul saker tillsammans för hundar – även om det ibland ”bara” är via sociala medier.

 

Nu ett år senare ser jag fram emot att erbjuda alla hundar i Sverige hundglass tack vare vårt samarbete med Hemglass. Men glöm inte att vi även finns på caféer, restauranger, djuraffärer, mataffärer osv. Vi har härliga återförsäljare och utvecklas nu genom våra nya produkter. Vi lyssnar på era önskemål och vi ser framemot att fortsätta utvecklas med er och för er.  

 

TUSEN TACK alla underbara Hugo & Celine-vänner för detta år! Jag ser med glädje fram emot alla våra kommande gemensamma år. Aldrig förut har uttrycket ”hundår” låtit så tilltalande…

 

Med de hjärtligaste, varmaste och mest hunderbara hälsningarna!

 

Puss och Kram hela dan!

 

Sonja Catani

Chief Executive Crazy Dog Lady

 

PS. Bild av Celine som förste test-smakare i maj 2015, då glassen fortfarande var mera dröm än verklighet!

Please reload

FÖLJ OSS!