Please reload

SENASTE INLÄGGEN!

Världspremiär för Frozen Feast!

February 27, 2017

1/6
Please reload

BLOGG POSTS SOM VI TROR NI KAN GILLA!

Small size Dog – with a Big Dog attitude!

March 31, 2016

 

 

Vet inte hur många av er som minns dokumenten som Edward Snowden läckte (den berömda whistleblowern, och då talar vi inte om nån som blåser i en hundvisselpipa för att den förbaskade förrymda hunden skall komma hem efter en timmes illegal jakt…. Ja Hugo, jag talar om dig i det senast nämnda fallet!). Vi talar alltså om whistleblowern Snowden, som nu sitter i exil i Ryssland och säkert undrar va fasen han gör i Ryssland – av alla länder i hela världen, kunde vi som levt under kalla kriget tänka. Equadors ambassad i London vore kanske roligare?

 

Hur som helst, så läckte han – Snowden - hemligstämplade dokument för ungefär exakt tre år sedan från USA’s National Security Agency (NSA) och efter det befinner han sig alltså i exil och på rymmen. I dokumenten han läckte beskrevs bl.a.  Carl Bildt med följande ord (hemligstämplat alltså): Mid size Dog with a Big Dog attitude.

 

We love it!

 

Vi vill vara lika coola, men vi är mera av  ”Small size Dog with a Big Dog attitude”. Eller i vårt fall ”Small Size Family & Friends Company with a Big Loving Attitude”!

 

Hur skulle ni beskriva oss? Vi skickar ett halsband från Herald & ic la Chic till den beskrivningen vi gillar bäst! Kolla vår Facebook-sida för mera info om tävlingen.

 

PS. Kaxiga ”ball breaker- hunden” på bilden heter Chloe och vi fotade henne och hennes syskon på Häringe Slotts bowlingbana, den första inomhus bowlingbanan i Sverige!

 

 

Please reload

FÖLJ OSS!
Please reload

SÖK PÅ TAGS