Please reload

SENASTE INLÄGGEN!

Världspremiär för Frozen Feast!

February 27, 2017

1/6
Please reload

BLOGG POSTS SOM VI TROR NI KAN GILLA!

Livet i hundglassfabriken våren 2016

March 30, 2016

 

 

Hugos och Celines liv i hundglassfabriken kan jämföras med rena rama räkmackan, eller kanske man skulle säga laxglassmackan i deras fall? Hundarna kvalitetssäkrar att glassen smakar som den skall, att oxlevern och tjurmuskeln har rätt konsistens och att vi hittat den perfekta storleken på torkad VOM. De testar mumsigaste hundglassen och hundmaten och vi tvåbentingar får springa efter dem och dubbelkolla att allt som går in kommer ut på bästa möjliga sätt. Det är ett evigt utvecklingsarbete. Precis när vi tror att vi landat i de perfekta produkterna så kommer vi på nya sätt att förfina, förbättra och utveckla de samma. Hugo och Celine älskar sitt jobb!

 

Vi tvåbentingar då? Ja det finns ett talesätt om att en tax har inte ägare, taxar har betjänter. Exakt så känner vi oss. Som betjänter som rusar runt och passar upp dessa kräsna och bortskämda, envisa små hundar. Inte för att tala om deras fans! Deras fans är helt underbara, lika kräsna och också väldigt krävande. Därför ställs vi tvåbentingar hela tiden inför hårda krav och höga förväntningar. Allt måste rulla på smooth och väloljat, vi kämpar med produktionsplaner, inköp, utköp, samköp och uppköp. Vi jobbar med hög energi, mycket glädje, massor humor och väldigt höga krav. Det är kul, hektiskt, krävande, men det är fruktansvärt roligt! Och det är just glädjen och den energin det höga tempot ger som gör att vi trivs så bra och kämpar så mycket för att göra hundglass, -snacks och mat med bästa kvalitet och av de bästa råvarorna.

 

Så Hugo & Celine fortsätter att surfa fram på sin laxglassmacka och vi tvåbentingar ser till att det blir bra och att alla svenska hundar skall få chansen att smaka hundglass i sommar!  

 

Puss och Kram hela dan från hundglassfabriken!

 

PS. bilden visar hur hårt Hugo jobbar på att testa våra nya Lollipups….. 

Please reload

FÖLJ OSS!