Please reload

SENASTE INLÄGGEN!

Världspremiär för Frozen Feast!

February 27, 2017

1/6
Please reload

BLOGG POSTS SOM VI TROR NI KAN GILLA!

Så startade produktionen äntligen

June 22, 2015

 

 

22 juni gör vi första stora hundglassproduktions omgången i köket på Restaurang Strandvägen 1 var vi får hyra in oss. Recepten sitter, glassmaskinen är perfekt, bägare och lock har anlänt och vi är såååå ivriga! Senare samma dag kör Sonja ut hundglass till olika restauranger i en liten hyrd Smarta lastad till bristningsgränsen med frysboxar. Jag kör till och med ut hundglass i båt till skärgårdskrogar.  Hemma i vardagsrummet kommer det under kommande veckor att staplas frysar, marknadsmaterial och kartonger så att man inte längre kan ta sig in där.

 

Ett riktigt entreprenörsbolag i sin linda ☺️

 

Så här skrev vi då på Facebook

 

Monday, 22 June 2015 at 07:47 UTC+02

Chief Executive Ice Cream Maker Miss Noemi! We're in production!!! Glass levererat idag till alla våra bästisar på följande krogar: strandvägen 1, Milles, Nytorget 6, Funkalistic Bistro & Bar, Djurgårdsbrunn Bar och Restaurang, Fågelbro Golfklubb, Bockholmen Hav och Restaurang - nästa vecka är de flera!

 

 

 

Monday, 22 June 2015 at 07:46 UTC+02

Chief Executive Doggy Chef Mr Mattias #icecreamfordogs #hugoandceline

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

FÖLJ OSS!