Please reload

SENASTE INLÄGGEN!

Världspremiär för Frozen Feast!

February 27, 2017

1/6
Please reload

BLOGG POSTS SOM VI TROR NI KAN GILLA!

Vi gör riktig hundglass!

June 9, 2015

Vi börjar tillverka glass i proffsmaskin från Italien 9 juni 2015. Wow, vi har uppfunnit hundglassen! Nedan film på Hugo och Celine som slåss om att få testa första batchen.

 

 

 

Så här skrev vi på Facebook dessa dagar!

 

Monday, 8 June 2015 at 23:06 UTC+02

I morgon borde vår super-duper coola enorma italienska 🇮🇹 glassmaskin med dubbla fartränder och atommotor anlända! Det firar vi med passande musik och video om hur hälsosam doggylicious hundglass tillverkas.

 

 

Tuesday, 9 June 2015 at 21:16 UTC+02

Hugo & Celine - ice cream for dogs added a new video.

Nya glassmaskinens resultat kan knappast få en bättre recension!”

 Dessutom har vi nu produktionsplaneringen klar och börjar producera till nästa vecka!!! Första restaurangerna Är GO. Nu Är det bara att tuta och köra!

 

 

Tuesday, 9 June 2015 at 11:04 UTC+02

Fråga nummer 6 i vår Q&A: Hur serveras glassen? Glassen görs i reglerad miljö, fryses genast ned i bägare med förslutet lock. Restaurangerna och caféerna får sedan glassen levererad, utan att fryskedjan bryts, och ni som kund får beställa glassen från ett speciellt hundglass menykort. Glassen serveras direkt i den bägare som den frusits i. Bägaren är gjord i material som Är garanterat giftfritt. Bägaren Är ca 10 cm i diameter. Det kan kännas litet för riktigt stora hundar, men orsaken Är just att en stor hund inte skall kunna sticka ner hela nosen och glufsa i sig glassen i en tugga. Då hunden måste slicka i sig glassen så Är det en längre njutning, smakerna kommer bättre fram och dessutom Är det lugnande för en hund att slicka.

 

Please reload

FÖLJ OSS!
Please reload

SÖK PÅ TAGS