Please reload

SENASTE INLÄGGEN!

Världspremiär för Frozen Feast!

February 27, 2017

1/6
Please reload

BLOGG POSTS SOM VI TROR NI KAN GILLA!

Första testerna

May 22, 2015

Sista veckan i maj 2015 började vi testa att göra hundglass. Som ni ser från filmsnuttarna så var det lite sisådär med konsistensen. Smakerna var också i testskede tex var vi inne på Wagging Vanilla, men den smaken röstades snabbt bort. Slick Salmon fick godkänt och blev senare en storsäljare.

 

 

 

 

 

 Så här skrev vi då på Facebook:


Friday, 22 May 2015 at 12:09 UTC+02Hugo & Celine - ice cream for dogs added a new video.Testar nya smaker idag. Wagging Vanilla och Slick Salmon. Båda gick lika bra hem hos testpatrullen, var tveksam till vanilj och mandelglassen, men som ni ser så gillade Hugo och Celine båda glassarna. PÅ slutet tackade Hugo för maten på hundmanér och Celine torkar honom om munnen. Hundglass lanseras i sommar på utvalda restauranger! Skicka in tips på smaker. Garanterat fri från laktos, socker, lök, macadamianötter, choklad och annat giftigt äckel. Innehåller bara hälsosamheter för hundar! Mums.

 

Please reload

FÖLJ OSS!
Please reload

SÖK PÅ TAGS