HUNDEIS FABRIKKEN

möt hugo & celine behind the scene

FABRIKKEN SOM HUNDAR ÄLSKAR​

Sedan sommaren 2016 har vi flyttat in i fina lokaler i fastigheten var Carlshamns Mejerier i tiden fanns. Våra lokaler är specialanpassade för vår verksamhet och vi ställer höga krav på hygien, miljö och klimatsmart tänk. Frysar och kylar är byggda med senaste teknologin och bästa kapacitet. Dessutom har vi från produktionssidan finaste utsikten över inloppet till Karlshamn. I fastigheten finns personalmatsal i regi av Fazer/Amica, dessutom finns det pool, bastu och träning. Våra grannar i fastigheten är bland annat sojaglassfabriken Loveice, livsmedelslabbet Cluk och Samhall - bara för att nämna några. Vi är enormt glada över bygemenskapen i fastigheten och samarbetet med Maseco som har all kunskap som behövs för att bygga specialanpassade linjer som effektiviserar vårt arbete. 

Det skall vara kul att jobba hos oss.  

All vår hundglass produceras fortfarande för hand i italienska glassmaskiner och hundsnackset packas förhand. Hundmaten tillverkas som ett hantverk men i anpassade och effektiva maskiner. Säkerhet och hygien är viktigt för oss och vi reviderar våra HCCP dokument kontinuerligt.

Vi lägger en skopa glädje, humor och kärlek med i alla våra produkter och sänder en glad tanke till varje hund som skall få njuta av våra godsaker. 


Bor du i Karlshamnsområdet och söker jobb? Kontakta oss.